Containere

Hos Renovation Danmark vil vi gerne gøre det nemt for dig at træffe et valg. Derfor har vi inddelt vores containere i tre kategorier, der gør det enkelt for jer at komme videre i jeres affaldshåndtering og giver jer mulighed for at komme af med både stort og småt til enhver tid.

MINI

(fra 140L til 1000L)

Mini-containeren fås i flere størrelser og passer til jer, der har begrænset mængder affald. MINI er fleksibel og kan placeres stort set overalt. I kan få ekstra løsninger til MINI, der gør den velegnet til fx papir eller flasker. Alle MINI leveres kun med gummihjul.

MIDI

(6m3 til 16m3)

Midi-containeren kender I nok bedst som vippecontaineren. Den kan bruges til store – men ikke alt for tunge – typer affald og kan placeres stort set alle steder på matriklen. MIDI bliver leveret med side- og frontlåge, hvilket giver jer en fleksibel affaldshåndtering. Toplåge kan leveres som ekstra løsning.

MAXI

(8m3 til 40m3)

Maxi-containeren kan leveres i flere størrelser og i en enten lukket eller åben model. MAXI er det rigtige valg for jer, der har store mængder affald eller har brug for en solid affaldsløsning ved individuelle opgaver i forbindelse med byggeri eller oprydning i en begrænset periode.

Komprimatoren

Når stort skal blive til småt, kan en komprimator være løsningen for jer. Komprimatoren presser affaldet 3-4 gange ned i mængde afhængig af typen af affald og bruges ofte ved større mængder affald, pap eller blødt plastik.

Tømning efter jeres behov

MINI og MIDI tømmes på stedet af vores specialudrustede indsamlingsbiler efter en fast ordning, der passer jer. MAXI containere fragtes altid væk fra matriklen i forbindelse med tømning.

Mobil vask

Hvis I har valgt en MINI-løsning, så har vi mulighed, for at tilbyde vask af container på matriklen.
Kontakt os, hvis I ønsker en container eller sparring om, hvilken løsning, der er rigtig for jer.