Ydelser


Affaldsløsning

Hos Renovation Danmark tilbyder vi alle former for affaldsløsninger samt større totale affaldsløsninger. Hvad enten opgaven er stor eller lille, starter vi med at gennemgår jeres behov, så vi sammen sikrer, at I opnår den størst mulige genanvendelighed af jeres affald for den mindst mulige omkostning.

Mere sortering, flere besparelser

Skrappere regler betyder, at vi ikke kommer uden om at tale om sortering. Det behøver ikke betyde ekstra udgifter for jer, for genanvendelse af affald kan være en rigtig god forretning. I sparer på afgiften til behandlingsanlægget og øger samtidig jeres grønne profil ved at genanvende mere.

Så når vi laver en affaldsløsning for jer, er I garanteret, at den både lever op til gældende lovgivning, bedre besparelser og den mest optimale løsning for jer.

Sådan får vi sammen det bedste ud af jeres affald.

Kontakt os, hvis I vil have et tilbud på en individuel affaldsløsning

Containere

Hos Renovation Danmark vil vi gerne gøre det nemt for dig at træffe et valg. Derfor har vi inddelt vores containere i tre kategorier, der gør det enkelt for jer at komme videre i jeres affaldshåndtering og giver jer mulighed for at komme af med både stort og småt til enhver tid.

Kran & grab

Hos Renovation Danmark hjælpe vi jer med tunge og uhåndterbare materialer og genstande, der enten skal transporteres, løftes eller bortanskaffes. Vores dygtige chauffører har solid erfaring med både kran og grab, der garanterer dig, at opgaven bliver løst både sikkert, hurtigt og mest effektivt af professionelle fagfolk.

Vi hjælper bl.a. med:

• Afhentning af byggeaffald
• Afhentning af haveaffald, jord og rødder
Kontakt os, hvis I har brug for et tilbud på jeres opgave.

Fedtudskiller

Hos Renovation Danmark ved vi alt om, hvor ufedt det er, når kloakken stopper på grund af fedt – og ikke mindst om alle de udfordringer, der følger med det.

Derfor er det også et lovkrav for køkkener, restauranter og andre i levnedsmiddelindustrien, at installere fedtudskillere, der forhindrer vegetabilsk og animalsk fedt i at belaste det offentlige kloaksystem.

Det betyder fx mindre fedtaflejringer i afløbssystemerne, mindre slid på afløbssystemet og færre driftsproblemer på renseanlæg.

Vi tilbyder jer derfor en fast aftale vedrørende tømning af jeres fedtudskillere, så de aldrig bliver en hindring for at drive jeres forretning godt og effektivt.

Kontakt os, hvis I ønsker et tilbud på, hvordan vi kan hjælpe jer.